Despre Stef Invest

Experiența noastră își spune cuvântul în tot ceea ce facem

La baza fiecărui proiect stă un vis, iar noi, credem în visele clienților noștri. De aceea, obiectivul nostru de bază este să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii de înaltă calitate și să ne adaptăm eficient la toate cerințele impuse, cu scopul de a duce la bun sfârșit planul cu rezultate deosebite. Cu o experiență de peste 15 ani în execuția și prestarea de servicii complete în domeniul construcțiilor, ne regăsim astăzi în topul companiilor de profil, promovând calitatea prin tot ceea ce facem în procesul de execuție a lucrărilor. Cerințele diversificate ale clienților ne-au făcut de fiecare dată să ne îmbunătățim continuu echipa, modul de lucru și echipamentele, dând dovadă mereu profesionalismul mult așteptat. Investim continuu în tehnologii de ultima generație, precum și în îmbunătățirea și diversificarea serviciilor pe care le oferim, iar angajații noștri au parte de cea mai bună pregătire profesională. Valorile care stau la baza companiei noastre sunt: Pasiunea pentru domeniul construcțiilor, fiind motivația noastră de zi cu zi. Respectul pentru clienții noștri, pe care ni-i dorim parteneri de lungă durată. Transparența pe care o manifestăm în fața fiecărui proiect. Adaptabilitatea pentru că știm cât de importante sunt toate cerințele celor care ne aleg. Profesionalismul manifestat în tot ceea ce facem, pentru a ne asigura că ne lăsăm amprenta cu rezultate remarcabile. Respectul pentru angajații noștri - ceea ce suntem astăzi se datorează dedicării echipei noastre. Evoluția constantă - ne găsim într-un proces continuu de creștere, pentru că ne dorim să fim din ce în ce mai performeri. Grija pentru tot ceea ce ne înconjoară - credem cu tărie în realizarea proiectelor în condiții de securitate deplină, atât pentru factorul uman cât și pentru mediul înconjurător.

Certificați pentru succes

Munca pe care o facem este recunoscută la nivel internațional și certificată corespunzător.

Proiectele noastre
Certificare ISO 9001

CertIND ISO 9001

Certificare ISO 14001

CertIND ISO 14001

Certificare ISO 18001

CertIND OHSAS 18001

Clienți mulțumiți

De peste 15 ani acordăm atenție fiecărui detaliu din proiectele în care ne implicăm. Astfel, clienții ne recunosc munca ca fiind executată cu profesionalismul cuvenit și datorită lor, am devenit din ce în ce mai buni.

Interesat de serviciile Ștef Invest?

Ne-am setat ca obiectiv principal să asigurăm servicii complete, de înaltă calitate și să ne adaptăm cu ușurință cerințelor clienților noștri, lăsând amprenta rezultatelor remarcabile în fiecare proiect. Contactează-ne acum în legătură cu proiectul la care lucrezi tu și compania ta, iar în cel mai scurt timp, unul dintre angajații noștri te va contacta înapoi, pentru a vedea cum putem colabora.

Contactează-ne